Ubicació: 

FESTES

8 de setembre, Mare de Deu de Setembre amb els correbous. Comença a primera hora del matí amb música tradicional de xeremies, flabiols i tamborinos. Des de s’Alqueria es treu un bou que es passeja pel poble fins a Sóller on serà sacrificat.

Sant Antoni, 17 de gener.

Sant Sebastià, 20 de gener.

Festa de la processó del Pebre, el vespre abans de Sant Bartomeu (24 d’agost). Consisteix en una pasejada-processó on els infants de la vila duen una llanterna que consisteix en un ciri dins d’un pebre vermell netejat i foradat. Durant la caminada es recita la següent cançó: Sant Bartomeu, estira’t el lleu Estira- te’l tu, que a mi me sap greu

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí