Temàtica: 

El massís de les Salines (4.199,5 ha) s'estén des de la conca de la Muga - Riumajor fins al Llobregat d'Empordà, per sobre de la cota dels 400 m.

L'Espai de les Salines és una bona representació de la diversitat de paisatges de la terra baixa i muntanya mitjana silícia de les últimes digitacions pirinenques. El seu interès és principalment mostrar el paisatge de contrastos entre la plana litoral empordanesa i la muntanya pirinenca oriental. Conserva, juntament amb l'Albera una de les millors mostres de formacions vegetals com la sureda, rouredes acidòfiles i landes de bruguerola.

L'interès florístic de l'espai és que constitueix el límit corològic oriental als Pirineus per a diverses espècies centreeuropees i orofítiques, algunes d'elles molt estranyes a Catalunya.

La fauna de les biocenosis forestals és molt rica i diversa, i sobresurten espècies que n'ocupen el límit oriental de distribució.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí