Ubicació: 

En direcció Nord tindrem l´inici del camí a les Rotes a mà dreta podem veure restes del raval islàmic de la ciutat conegut com el Fortí , també és visitable una xicoteta excavació que ens mostra algunes restes d’urbanisme islàmic.

Seguint la carretera arribem la Marineta Cassiana, , platja de gran reconeixement i lloc de fondeig històricament documentat. Ací s’han trobat restes de diversos vaixells enfonsats i moltes troballes arqueològiques de distinta època.

Continuant pel passeig marítim arribem fins el Cementiri dels Anglesos, lloc on estàn sepultats alguns dels ciutadans anglesos que van venir a comerciar a la ciutat en el segle XIX i que van morir açí.

En direcció nord podem veure el lloc on va naufragar la Fragata Guadalupe, el 1799, amb 107 victimes que van ser enterrades a la costa, baix d´on és actualment el passeig marítim.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí