Ubicació: 

L'associació cultural Vent de Progrés naix el 2008 amb la intenció d´aportar el seu granet a la dinamització de la vida cultural a Dénia. En principi som un nucli de sis persones, algunes de les quals vinculades al PSPV, entre les que em trobe, amb una sèrie de col·laboracions puntuals de gent de la comarca en funció dels actes o campanyes de l'associació. Jo exercisc de coordinador i la filosofia bàsica és valencianista, laïcista i progressista, en defensa de la cultura, la llengua,el territori i la memòria històrica sense complexes. Algunes activitats que hem realitzat són:

- Presentació de llibres i documentals: "Fosses silenciades del cementiri de València" Ed.Fòrum per la Memòria del P.V., "Una presó amb vistes al mar. El drama del port d'Alacant". Ed. UA.

-Projeccions sobre viatges, "Sudamérica a tu alcance" Javier Saldaña i "La Ruta de la seda" Ferran Giménez i Pepe Lloret.

-Cicles temàtics: Immigració:"L´altra mirada".

-Campanyes d'arreplega de signatures: "Salvem el sanatori"

-Eixides de senderisme: Barranc de l´infern, Benicadell.

I això és el que hem fet fins ara. De totes formes tenim un blog www.ventdeprogres.blogspot.com on pengem les activitats, articles, ...

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí