Temàtica: 

Aquest Plàtan (Platanus hispanica) arrela a tocar de la font i és el de més gruix que existeix a Maçanet.

Característiques: Té una volta de canó de 5 m, i una soca de 6 m, amb un diàmetre màxim de 1,70 m. El tronc a uns tres metres d'alçada es ramifica en cinc branques que, pel seu gruix, cadascuna d'elles ja es podria considerar un arbre respectable. La brancada s'enfila fins als 20 m i la capçada d'uns 27 m és ample i espessa. Estat: Exemplar en molt bon estat.

Suggeriments: El plàtan és un arbre poc exigent en la qualitat del sòl i ofereix una ombra fresca i atapeïda. Per això acompanya fots i masos molt sovint. Comparant fotografies, calculem que aquest plàtan va ser plantat fa uns 170 anys i, pel seu aspecte i les seves mides, bé podria constar a la llista d'arbres monumentals de la Generalitat.

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí