Temàtica: 
Ubicació: 

Hi ha mol bones excursions, prop de Sóller, però pots ser la més coneguda sigui pujar al Barranc de Biniaraix, fins a l'ambassament de Cuber.
També és pot optar d'anar fins a la vall de Bàlitx, o bé fer el camí de Castellò, que uneix Sóller i Deià.
Altres itineraris recomanables són:
Pujar fins a s'Arrom ( una finca que hi ha prop de Sóller) , seguir fins a les antenes de la TV i baixar pel Mirador d'en Quesada ,els Cornadors ,i el Barranc de Biniarix.
Partint de Sóller es pot fer Sa Costera fins a Tuent.
També sortint de Sóller es pot fer el camí del Rost fins al Port , anan't per Muleta.

La platja de Can Repic. La platja en la nostra àrea i en el còmput general de les Illes Balears esdevé un instrument econòmic més que no científic i hem vist com es passa d’una platja amb una dinàmica activa, oblidada, a una platja pitjada per màquines i homes per fer-la més còmoda per als turistes i activada econòmicament. Hi ha 1 fenomen i 1 element important dels quals cal tenir cura, i són les rissagues i la posidònia. Pel que fa al primer, hem de dir que si entenem la situació estratègica del port de Sóller, que és l’únic de la serra de Tramuntana on entren vaixells, suposa que si hi hagués rissaga, hi hauria molts de danys. Per tant un solució podria ser la col·locació d’un mesurador de rissagues. El tema de la posidònia seria el segon problema greu i per evitar la pèrdua d’una planta aquàtica tan important per al litoral mediterrani seria el de proposar nous sistemes de boies que permetessin que els vaixells no fondejassin a la zona.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí