Ubicació: 

Avui dia, Morellàs té una economia basada en el sector serveis, més concretament amb el turisme i la restauració, entre d'altres. Encara es manté l'explotació del bosc (principalment a través de la pela del suro) i l'activitat ramadera hi és present (explotacions de vaques, vedells i ovelles), això sí, hi té un pes força secundari. Bona part dels treballadors del municipi tenen la feina a Perpinyà, Ceret i el Voló.

Val a dir que l'explotació forestal del suro i la indústria surera resultant, amb una dedicació especial a l'elaboració de taps de suro, va ser important fins als anys 1970. El suro de Morellàs i Les Illes ha estat reconegut per la seva abundància i qualitat.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.