Dissabte, 26 maig, 2018 a Diumenge, 27 maig, 2018

 El proper cap de setmana 26 i 27 de maig farem dues caminades a la comarca dels Ports

 26-5-2018

Vilafranca- Portell. Eixirem de Vilafranca i pel pont romà arribarem a Portell. Per la vesprada després de dinar ferem una visita a Portell.

27-5-2018

Portell Cinctorres. Eixirem de Portell i  per la roca Roja i la roca Parda arribarem a Cinctorres.Per la vesprada farem la visita a Cinctorres. El museu dels Dinosaures i el museu de la Faixa.

Podeu apuntar-vos al següent full d'inscripció.

 

El Grup de Caminants està integrat per amics del Camí de cada comarca que organitzen caminades obertes a tothom. L'activitat es realitza acompanyats per ells. És tot un privilegi caminar cada territori amb la seva gent.

L'activitat és gratuïta; qui vulgui pot fer una aportació voluntària i totalment lliure en acabar, per ajudar a mantenir el projecte, o bé fer-vos socis d'El Camí per molt poc (inclou activitats i assegurança per totes les caminades). Més informació aquí.

L'accés al lloc de sortida és a compte de cadascú. En acabar l'activitat es recuperaran vehicles. Els àpats i allotjament (en cas que algú en necessiti) és també a compte propi.

Si us agrada la idea i us voleu constituir com a Grup de Caminants de la vostra comarca per organitzar alguna caminada a l'any amb aquest format, poseu-vos en contacte amb Ramon: rmarti@elcami.org

Podeu visitar la pàgina de tram d'el Camí a l'Alt Maestrat- Els Ports

 

Esteu aquí