Dissabte, 19 maig, 2018

            El proper 19 de maig farem una caminada per l'Horta Nord. Recorrerem l'etapa d'Alboraia a Bujassot, i en arribar  podrem conèixer millor tot el patrimoni de la població i sumergir-nos en els versos del nostre gran poeta  Vicent Andrés Estellés, seguirem  pels carrers de Burjassot on hi han escampats alguns panells ceràmics amb els seus poemes. També farem homenatge a un altre fill de BurjassotGuillem Agulló , en el 25è aniversari del seu assassinat per la intolerància feixista. 

Podeu apuntar-vos a la caminada tot omplint el següent full d'inscripció

El Grup de Caminants està integrat per amics del Camí de cada comarca que organitzen caminades obertes a tothom. L'activitat es realitza acompanyats per ells. És tot un privilegi caminar cada territori amb la seva gent.

L'activitat és gratuïta; qui vulgui pot fer una aportació voluntària i totalment lliure en acabar, per ajudar a mantenir el projecte, o bé fer-vos socis d'El Camí per molt poc (inclou activitats i assegurança per totes les caminades). Més informació aquí.

L'accés al lloc de sortida és a compte de cadascú. Els àpats i allotjament (en cas que algú en necessiti) és també a compte propi.

Si us agrada la idea i us voleu constituir com a Grup de Caminants de la vostra comarca per organitzar alguna caminada a l'any amb aquest format, poseu-vos en contacte amb Ramon: rmarti@elcami.org

`Podeu veure la pàgina de tram de l'Horta, Camp de Turia , Camp de Morvedre.

Esteu aquí