Diumenge, 28 novembre, 2021

T'agradaria aprendre a marcar El Camí?

Us convidem a una caminada formativa gratuïta per ajudar a marcar El Camí. Una activitat en grup i a l'aire lliure, per a conèixer els criteris generals que hem de tenir en compte a l'hora de senyalitzar i dur a terme la pràctica de marcatge d'El Camí.

Us emplacem a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) el 28 de novembre per senyalitzar la part d'un Tram d'El Camí. Activitat matinal fins l'hora de dinar (podeu portar pícnic). L'horari i lloc de trobada es concretarà amb els inscrits.

Activitat oberta, no cal experiència prèvia. 

Aquesta activitat en grup promou els valors de coneixement i estima de l’entorn, de la cultura i el servei, mantenint una ruta que probablement utilitzaran milers de persones al llarg del temps, de treball en equip, enfortiment personal i vertebració territorial i social del país.

En el marc del Grup de Caminants, els voluntaris participen en repassar els senyals del tram del seu municipi o comarca un cop l'any i organitzar alguna caminada oberta amb el suport del PAS, així com participar en les que s'organitzin en altres comarques.
Si hi compteu venir, podeu fer un cop d'ull als criteris de marcatge i al manual del vetllador

Si vols participar en mantenir viu El Camí dels Països Catalans, pots inscriure't a elpas@elcami.org o trucant al 93 844 45 53 (matins).

Un cop us hagueu inscrit, us enviarem els detalls de la sortida.

Suma-t'hi!

Esteu aquí