Esteu aquí

Inici | Participa

Marcatge d'El Camí

Els promotors dels grups de caminants de cada comarca s’encarreguen de repassar les marques del seu tram un o dos cops l'any. També poden incorporar continguts d’interès a la Camipèdia del seu tram, així com propostes de caminades o àlbums de fotos.

A través del calendari de caminades del grup de caminants es fomenten els valors de coneixement i estima de l’entorn, de la cultura i el servei, mantenint una infraestructura que utilitzaran milers de persones al llarg de les generacions, de treball en equip, enfortiment personal i vertebració territorial i social del país.

Si vols participar en fer realitat i mantenir viu El Camí dels Països Catalans, pots activar o afegir-te al grup de caminants de la teva comarca, sigui individualment o com a entitat.
Si sou una escola o una entitat d’educació en el lleure, visiteu l'apartat Camiescola i Camijove.

Apunta-t'hi!

 

 

Criteris generals per la definició del traçat d'El Camí

- Un tram enllaça sempre com més poblacions millor sense fer marrades excessives i evitant colls d'ampolla i becs pronunciats en l'itinerari.
Les poblacions que quedin fora es podran enllaçar posteriorment amb brancals (marca groga).

- Dins d’un terme municipal, El Camí enllaça els punts d'interès seguint el mateix criteri d’un traçat lògic.

- El Camí troncal (marca vermella) evita revolts molt pronunciats, de manera que els llocs d'interès que en quedin fora es mencionaran a la guia, o en el seu cas, generaran un brancal que hi arribi o un circuit local (marca verda).

- Els brancals no són una drecera ni fan cap curtcircuit amb el camí troncal, sinó que surten d'una població del camí troncal i, després d'enllaçar el màxim nombre de municipis propers, acaben a la següent població important del camí troncal (vegeu el mapa de portada).

 
Com incorporar continguts al web www.elcami.cat

Fotos de les teves caminades, relats sobre el teu Camí, propostes de caminades, textos sobre patrimoni del teu tram a la Camipèdia... són moltes les opcions que tens per enriquir el web col·laboratiu d’El Camí.

Només cal que et registris al web (a la part superior dreta de la pantalla) i comptaràs amb el teu propi usuari per fer totes les aportacions que vulguis a través de la franja desplegable que se t'obrirà a l'esquerra de la pantalla un cop registrat.