Crònica del taller-caminada de senyalització de Cardedeu a Sant Hilari a l'octubre

 

Divendres 14 d'octubre, a les 16:30 ens vam trobar a l’inici del camí cap a Can Bordoi, i després d’una breu introducció teòrica sobre el funcionament de les marques del Camí, a càrrec d’en Lluís, el grupet de caminaires i equip del Pas vem començar la pràctica, analitzant a cada cruïlla, on i com seria més convenient posar les marques, i realitzant-les amb pintura vermella. Aquest tram ja estava prèviament marcat, però algunes de les marques requerien un repàs o millora, i ens vam adonar de la dificultat de donar indicacions que siguin clares per tothom, malgrat que hi hagi quasi tantes maneres d’interpretar com persones.

Passat Can Bordoi i Can Coies, vam dirigir-nos cap a l’oest creuant la carretera de Cànoves per una rotonda -especialment complicada de senyalitzar bé, i on vam poder analitzar el criteri de senyalització dels GR, i mirar com les marques del camí poden complementar-se amb aquestes en els trams compartits.

Després de la rotonda, quan el camí s’enfila cap a Sant Hilari, vam repassar un tram més i després vam decidir guardar els estris de pintura per poder gaudir més relaxadament del tram de camí fins a l’ermita de Sant Hilari, lloc emblemàtic de Cardedeu envoltat del paisatge vallesà de turons clapejats de boscos i conreus. Amb la llum bonica de quan comença a fosquejar, vam emprendre la tornada, tot xerrant de projectes i futures caminades, amb moltes ganes de seguir fent créixer el Camí.

6,9 km de ruta circular

Esteu aquí