Crònica del taller-caminada de senyalització a Cardedeu al juny

El dijous 9 de juny ens vam trobar al caient de la tarda al passeig de la Riera de Cardedeu, l'equip del Pas carregat amb pintures i pinzells, i membres de les entitats locals: Cardedeu Vital i el Centre excursionista de Cardedeu, amb destacada presència de membres molt joves de la secció familiar: caminaires novells plens d'energia!

En Lluïs Planas, del Pas, va fer una breu introducció al projecte del Camí i les pautes de marcatge, que vam poder observar in situ, ja que el lloc de trobada és un dels encreuaments on el Camí surt del nucli antic de Cardedeu per anar cap al barri de la Creu en direcció a Marata, i vam poder observar força marques preexistents i entendre'n la lògica.

Abans de començar la tasca real de marcatge, vam entretenir-nos una estona pintant marques sobre papers de diari, tot provant diferents gruixos i mirant de perfeccionar els detalls per tal de fer-les ben clares, tasca amb la qual vam xalar tots, petits i grans.

I un cop ens vam sentir preparats, vam posar-nos en marxa enfilant el carrer de Ponent cap al barri de la Creu, on vam poder practicar el marcatge dins de nucli urbà, amb la dificultat que comporta donat que cada nou carrer podria ser un trencall on perdre's. Un cop arribats a la plaça de la Creu, i deixant la Creu de terme a mà esquerra, vam poder marcar un trosset de camí d'entorn natural, on la freqüència de marques pot disminuir, però és important seleccionar bé el lloc on situar les marques per tal que siguin ben visibles i hi perdurin el màxim de temps possible.

I entre marcatge i converses el temps ens va passar volant i ens vam quedar amb ganes de més, de manera que ens vam emplaçar a organitzar alguna altra sessió conjunta de marcatge, esperem poder fer-la ben aviat.

Activitat organitzada amb el suport de:

 

 

 

 

 

 

 

Esteu aquí