El proper 16 de desembre es conmemora el 85è aniversari de les Normes de Castelló, la signatura de les Normes de Castelló va suposar la regulació ortogràfica del valencià d'acord amb la normativa de Pompeu Fabra, dintre de l'àmbit de la llengua catalana, com cada any hi ha alguns actes per recordar-ho

 Fira d'entitats: pel matí a partir de les 10 a la plaça de les Aules hi haurà una trobada d'entitats amb parades, parlaments i activitats organitzada per Castelló per la Llengua,  on hi participen multiples entitats, les quals tenen una sensibilitat per la defensa de la llengua catalana a les nostres terres. El Camí també hi participarem muntan una parada a la fira. Vine a veure'ns. A l'enllaç trobaràs més detalls dels actes que es fan.

Dinar de germanor a la plaça de les Aules i actuació d'un grup de música tradicional.

 Per la vesprada concentració a la plaça de les Aules de Castelló de la Plana.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí