Un Grup Temàtic és un grup de persones que inspirades en uns valors similars impulsen projectes transformadors.

Us expliquem quins són alguns d'aquests projectes i en cas que et sentis atret/a per algun, com hi pots participar.

Grup temàtic d'educació, per crear i promoure activitats, tallers, continguts, fomentant valors de vida i convivència des del respecte i el reconeixement, el valor propi i col·lectiu, com per exemple l'activitat de marcatge d'un tros d'El Camí, tallers, colònies.. Una educació en valors; el diàleg, el consens, l'autoestima, la vocació i la realització. 

Grup temàtic de democràcia participativa, per a promoure un procés deliberatiu i un posterior referèndum a tot el país sobre temes com el canvi climàtic, l’habitatge, la igualtat de gènere, l’economia social i el model de democràcia que volem per al necessari nou paradigma social. Vegeu el projecte a nivell pràctic aquí: www.sompobleidecidim.cat.

Grup de caminants, per a crear grups de caminants autoorganitzats, col·laborant amb el projecte El Camí i descobrint el territori, fidels al lema d’El Camí “conèixer la terra per estimar-la. Més informació.

Si vols participar en altres grups de la Fundació Vidabona, entitat que així com el PAS impulsa projectes transformadors, col·laboradora i gestora de l'alberg d'El Camí al Ripollès, aquí hi trobaràs la informació.

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí