Marca

Senyalització

Guia editada

WEB

Distància total

121.20km

Número d'etapes

Galería de Fotos

Rutes temàtiques

Unes opcions més de rutes relacionades amb aquest tram.
wrappixel kit
El camí de la terra cuita
De Sant Joan de Moró a L'Alcora
10.00km
wrappixel kit
Passos medievals: entre l'Alcalatén i el Maestrat
Les Useres, Atzeneta del Maestrat, Xodos
26.10km
wrappixel kit
Al Cor de l'Alcalatén
Sant Joan de Moró- Mas de Flors-L'Alcora-Costur-Mas d'Avall Les Useres
30.00km
wrappixel kit
Pels camins de Tombatossals, Borriol i el Mas de Moró
De Castelló de la Plana a Sant Joan de Moró
21.00km
El Camí brancal al Desert de les Palmes, Irta i el Pla de l'Arc
Del Desert de les Palmes a la Plana de L'Arc
210.00km

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Agraïments: 

A Castelló de la Plana els agraïm la col·laboració al Centre Excursionista de Castelló, com a vetlladors en especial a Guillem Palomo, Rosa Garcia, i Vicent Gimeno  i a la plataforma Castelló per la Llengua.
A Borriol els agraïm la participació als vetlladors  Simon i el Club de Muntanya la Pedrera i a Sant Joan de Moró a  Joan Àngel Ramos.
A l'Alcora  li agraïm  la seua participació a Tere Partero i Carmen Cortes, i al Centre Excursionista de l'Alcora, en especial a l'Eloi, i a l'associació la Dula.
A Costur li agraïm la seua participació  a Victor de l'associació la Fontanella, a  Rubén  i a Toni Garcia del Mas d'Avall.
A les Useres a Jose Vicente de l'associació l'Ullal i a Ivan.
A Atzeneta del Maestrat li agraïm  a Roberto i  a Sisco la seua col·laboració i en general a tot el club de muntanya At-zenet i a Xavi Pallarés del casal Popular d'Atzeneta.
A Xodos li agraïm l'ajuda  especialment a Felip de l'associació l'Argivello i a Mireia Martí
A Vistabella del Maestrat, els agraïm al seua participació a Eduard Edo i a Núria del Club de Muntanya de Vistabella i a Rafel  Fabregat
A Benafigos  li agraïm  a Jorge de la Penya independent de Benafigos la seua generosa col·laboració i participació en el Camí a Benafigos.
A Culla els agraïm la seua ajuda a Rocio Vidal i Pau, també li agraïm la seua participació com a vetlladors a Rosana Fuentes i a Jesús Fuentes.
Finalment a Benassal  els agraïm la seua participació a Josep Albiol, Hector Orenga, Pilar Vidal , Ximero del club de Muntanya de Benassal, i  també li agraïm l'ajuda a Pere Enric Barreda i la fundació Carles Salvador, en la seua participació com a vetlladors.

Esteu aquí