- Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris
 
 Temàtica: 
					  Ubicació: 
					  ,La carn és l’element bàsic de la cuina morellana, i especialment  ,la carn de caça(senglar, cabirol, conill, llebre, perdiu, tord, coloma, , ,guatla…), ja siga en forma d’ estofats, d’embotits o en escabetx. No s’han de passar per alt les croquetes morellanes i altres plats , , tan consistents com la sopa morellana, la sopa de flam… I, entre , , , ,els dolços tradicionals, el , flaó (pastisset farcit de mató i ametles) i ,la , quallada amb mel. La tòfona i els bolets són dos ingredients claus: camagroc, múrgola, fredolic, rossinyol, orella blanca, peublau, llengua de bou, rovelló… són algunes de les varietats emprades. 
 
 
 
 
 
 
  , 
  ,
  ,  ,
  , 
  , , , , , , 
  ,
  ,  ,
  ,  ,
  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,
