Temàtica: 

Tricu Tricu, trens turístics, és una empresa familiar dedicada a la gestió d'activitats turístiques, educatives i de temps lliure a la Garrotxa. Comptem amb dos trens propietat de l'empresa Tricu tricu.
Realitzem rutes a Olot, Sant Joan les Fonts, la Vall de Bianya i la Vall d'en Bas.
Els nostres trens tenen capacitat per a 56 persones cadascun, amb rampa d'accés per a persones amb discapacitat, servei de megafonia amb altaveus. Els trens tenen un sistema de tancament pels mesos d'hivern. A la nostra web podeu trobar el ventall d'activitats que oferim a la Garrotxa. Periòdicament ampliem i diversifiquem l'oferta amb propostes que us poden ser  interessants.
Servei de transport en tren turístic per a diferents activitats, visites, ... ideal per escoles i/o gent gran.
Les sortides són d'una durada aproximada de 2 hores i acompanyades de guia especialitzat. Podem complementar-les amb dinar i/o esmorzar, ball...

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí