Poble de música

Divendres, 17 setembre, 2010
Ubicació: 
Font: 
Alexandra Font

Associació Musical de Xaló

L’Associació Musical de Xaló està composta per quasi 50 músics de diferents generacions i és la història viva del poble. I és que al llarg dels anys la tradició musical ha anat passant, en molts casos, de generació en generació i ha arribat a convertir-se en un gran símbol del creixement cultural i tradicional del municipi de Xaló.

 ,

Agrupació Musical Festival Band

Actualment en són uns 22 músics, quasi tots jóvens del poble, que toquen instruments de banda i que comparteixen ganes de fer festa i passar-ho bé amb la música. La seua especialitat? Oferir revetles amb tot tipus de música, passant pels pasdobles clàssics, marxes mores i cristianes i els típics mambos fins a les adaptacions pop rock més actuals.

 ,

Aspencat

Grup format per una desena de músics de Xaló, Llíber, Orba i Benissa nascut el 2004. Ofereixen una barreja explosiva amb ritmes d’ska, rumba, reggae i sons electrònics que arrosseguen centenars de persones a cada concert. El disc La festa està servida, produït per Mark Dasousa l’any 2007, és el primer resultat musical del grup Aspencat i el segon disc del grup es diu Obri la llauna.

 ,

Skalissai

Skalissai també es caracteritza per ser un grup format per una colla d’amics que un dia van decidir ajuntar-se per fer allò que més els agradava: música. L’ska, el reggae i el funk són les bases de les seues cançons. En la seua història discogràfica ja s’inclouen els títols de dos discos: Obri els ulls (2007) i Mentre la terra dorm (2009).

 ,

Text aportat per Alexandra Font.