Temàtica: 

Uns espais per a conèixer el món de les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals a través dels sentits.

La Xarxa Parc de les Olors és una iniciativa destinada a la recuperació d'espais agraris d'alt valor paisatgístic per convertir-los en jardins productius i visitables. Cada Parc de les olors, té la seva personalitat pròpia i suposa una oportunitat d'innovació i ocupació per al món rural. Els cultius de cada Parc de les Olors responen als criteris de l'agricultura ecològica. 
Els diferents parcs de la xarxa de Parcs de  les Olors són espais on els sentits ens faciliten el coneixement, on les olors ens acompanyen per un jardí aromàtic i espais on podem recuperar el plaer d'aprendre les propietats de les plantes aromàtiques. Espais on podem comprar productes elaborats artesanalment i col·laborant entre els parcs de la xarxa.

A Sant Joan les Fonts s'ha iniciat el projecte als voltants de l'església de l'antic monestir, situat al Jardí del monestir, amb diferents espais per a plantes medicinals on l'entorn convida a fer-hi una passejada per les diferents i variades olors.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí