Ubicació: 

Un dels projectes més emblemàtics del poble és l'Orquestra de Collsuspina, que agrupa músics dels pobles dels voltants, de totes les edats i nivells, per assajar junts durant una setmana d’estiu Així podem trobar fins a tres generacions - avis, pares i fills - compartint un mateix projecte al voltant de la música. El projecte va néixer d’una família de set germans músics que es van reunir amb alguns amics més per fer un primer concert el 2004, i les ganes de fer créixer la motivació i l'estimació per la música i transmetre l'experiència de tocar en un grup gran ha fet que ja s’apleguin una quarantena de músics, que cada estiu preparen dos concerts: un a Moià i l’altre a Collsuspina.

La seva motivació per a facilitar a persones de la comarca l'experiència que representar tocar en una orquestra, els ha fet lluitar per aconseguir un local d'assaig -van fer un verkami el 2020, amb el qual van finançar part de les obres d'aquest local, que serveis també per a altres usos socials al poble de Collsuspina.

Tram del Camí: El Cami a l'Anoia, Bages, Moianès, Osona i el Valles Oriental

Rutes temàtiques: Estiueig prehistòric al Moianès.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí