Ubicació: 

El Girona Futbol Club, S.A.D. és el club de futbol més representatiu de la ciutat de Girona, i un dels més importants de tota la demarcació. El 4 de juny del 2017 el Girona va pujar a primera divisió per primera vegada en la seva història,essent el vuitè equip català en assolir aquesta fita. El 2008, havia aconseguit pujar a segona 49 anys després de la darrera vegada.
La fundació del club data de 1930 i el seu primer president va ser Albert de Quintana de León, i el color que identifica la seva samarreta és el vermell i el blanc. L’estadi oficial del Girona és l’Estadi Municipal de Montilivi, amb una capacitat de 13.500 espectadors
El filial del primer equip de futbol és el Club de Futbol Peralada - Girona B. 
El Trofeu Costa Brava l’organitza el club cada estiu. El 6 de novembre de 2010 es va estrenar el nou himne del Girona FC, compost per Josep Thió, excomponent de Sopa de Cabra i interpretat per The Gruixut's. Aquest substitueix a la sardana "Girona m'enamora" que el club feia servir com antic himne.
 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí