La Fira internacional de Bruixeria, es celebra cada tardor al poble, és un acte consolidat que aplega bruixots d'arreu, tota mena d'articles relacionats amb la bruixeria i molts curiosos.

Es composa de diferents actes repartits en els espais terra, foc, aire i aigua. Durant el cap de setmana de la Fira internacional de Bruixeria, el poble es transforma i viu envoltat de bruixes i bruixots, que amb la seva màgia, no deixen a ningú indiferent. No ho dubtis, un cap de setmana diferent, amb activitats per a tots els públics, tallers infantils, tallers per a adults, xerrades, el vol d’escombra i la ruta pel poble amb el tren embruixat. I a la nit, el sopar espectacle amb un menú embruixat i rituals de temàtiques diverses. I pels mes valents, el joc de rol, un passatge terrorífic que ben segur no et deixarà indiferent.

 ,

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.