Temàtica: 
Ubicació: 

Trobem el parc dels Pinetons al mig del nucli urbà, al costat de la Riera que creua el poble de nord a sud. L'any 1931 va ser adquirit per l’Ajuntament i integrat en el projecte d’urbanització de la zona nord del municipi per l’arquitecte Manuel J. Raspall. Conserva l'aspecte de boscós de pineda amb més de 270 pins pinyers distribuïts pel parc. La Font del Parc també és obra de Raspall i que està formada per un pilar de carreus de pedra granítica i coronada per dos blocs de forma piramidal i un fanal d’estructura metàl.lica amb coberta apiramidada de planxa, que originalment quedava tancat per vidres òpals.

A la zona de jocs infantils hi ha algunes atraccions dedicades al conte del Patufet, així com un panella amb una versió breu de la rondalla. També hi ha taules i bancs de pedra per poder-hi fer un picnic, així com fonts i una pista asfaltada per a patinar. Al parc dels Pinetons també s’hi conserva la soca dels Tres Pins, arbre centenari que fou abatut per un temporal el 1963. Al costat del parc hi ha les pistes del Club de Tenis Cardedeu, que disposen d’uns lavabos públics annexes d’ús per a tothom que sigui al parc. A l’estiu l’Ajuntament sol programar actuacions per a infants i adults al parc, també és la zona principal on es munta la Fira de Sant Isidre, de gran tradició a la localitat, i sol ser també un escenari de la Festa Major.

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí