Som un grup de joves amateurs als quals ens apassiona el teatre.
Hem participat i participem als “Pastorets” i a “Històries i llegendes d’Andorra”, obres que es fan a Sant Julià de Lòria des de fa anys i a les quals vam començar com a actors amateurs. Gràcies a això ens coneixem tot el grup i un gran dia unes quantes companyes del grup, mirant la televisió (la gran telenovel·la “Pasión de Gavilanes”) els hi va sorgir la idea d’escriure una obra de teatre. Aquesta va ser la nostra primera obra com a Companyia Carbassó “Sexualment equilibrats”, amb l'ajuda de la nostra inoblidable Mireia Codina que ens va fer costat en tot moment i va apostar per nosaltres, amb la que vam anar a la Mostra de Teatre Jove i més tard representat al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.
També hem participat en varis actes com per exemple “Saps Llegir? Ells no, podem canviar-ho” que va fer Unicef.

5 anys i 5 obres teatrals, “Sexualment equilibrats” amb la direcció de Mireia Codina, “Jo mai, mai...” amb la direcció de Jessica Casal i guió d'Alfons Casal, “The Rocky horror show” amb la direcció de Mònica Vega, "Comunicant", sota la direcció d'Irina Robles i "Criatures", amb Hector Mas de director.

Aquest any hem estrenat el nostre 6é projecte: "S de Shakespeare", sota la direcció de Joan Hernández, un projecte arriscat però que no ha deixat indiferent a ningú.

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí