Ubicació: 

Fira i festa des Jai, del 27 d´abril al 5 de maig

 El primer diumenge de maig, Búger celebra aquesta festa que es va recuperar el 1977 i que rememora un antic costum: quan els avis tornaven al poble després d’acudir a les fires d’Inca i Sineu, eren rebuts pels seus néts. Avui la figura del jai es passeja amb carro i reparteix caramels entre els al·lots. El ritual s’acompanya d’un altre tipus d’activitats al llarg del dia, com ara curses populars, balls tradicionals i actuacions musicals. A més, durant tot el cap de setmana se celebra una fira agrícola, ramadera, industrial i artesanal.

Festes de Sant Pere, del 22 al 30 de juny

Festa major de Búger per commemorar el sant del seu patró. Hi inclouen berbenes, activitats lúdiques, culturals, esportives i la cercavila de xemeneiers.

Fira de Ses Rondalles, 11 i 12 d’octubre

El món imaginari en el qual es mou aquesta fira cultural són les rondalles mallorquines, contes populars recopilats per l’escriptor Antoni Maria Alcover i publicats el 1880 amb el pseudònim de Jordi des Racó. En aquest dia, els principals carrers del poble de Búger s’adornen amb decorats que representen escenes de les rondalles més famoses. També es fan tallers, cercaviles, lectures dramatitzades, etc.

Mercat setmanal, dissabte, de 8h a 12h

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí