Bescaran Cultura és una associació cultural, sense ànim de lucre, constituïda l'any 2007 i inscrita al Registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya amb el n. 34720/3. Els seus objectius principals són: dur a terme activitats culturals a Bescaran, participar activament en la recuperació del patrimoni històric, defensar el patrimoni natural i difondre la riquesa cultural, patrimonial i natural de Bescaran.

Des dels seus inicis ha promogut i organitzat la “Trobada de Cantautors” -que es celebra actualment el tercer dissabte de juliol, havent assolit l'any 2011 la 8a edició- i la “Caminada Popular de Sant Martí” -el tercer diumenge d'octubre-. A la vegada promou la participació popular en la Festa del Roser de Bescaran, en la Festa Major de Sant Martí i en l'Olla de Carnaval, entre d'altres. ,

Més informació a facebook “Bescaran Cultura”

Autor - Ignasi Doñate

Tardor 2011

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí