Ubicació: 

l'Ateneu neix amb la voluntat de ser un exemple d'autoorganització ciutadana, un espai de cultura, acció social i foment de l'esperit crític així com una porta oberta a totes aquelles associacions que vulguin fer-ne ús o participar-hi.
Es va inaugurar l'1 de maig del 2009.

En aquest any de vida de l'Ateneu 217 s'hi ha portat a terme un gran nombre d'activitats: tallers de cuina, converses d'anglès, sessions de pel·lícules i de documentals, festes temàtiques, xerrades, assemblees de diferents col·lectius, creació d'una cooperativa de productors i una de consumidors, suport a entitats, etc.

L'Ateneu 217 és un espai transversal i obert a tot tipus de persones, col·lectius i associacions que afavoreixen la dinamització del teixit associatiu d'Olot.

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.