Ubicació: 

- Agrupació Folcklòrica Es Parado (ball mallorquí diferent al ball de bot típic de Valldemossa).

Destaca per ser més difícil que el ball de bot. Cada ball o bolero, es des Vermar, es Mallorquí, es de l'Amor... té els seus punts diferenciats. També existeix es Parado des Taronger, a Sóller, es Pardo de Selva, i es Parado de Palma, encara que es diu que el de Valldemossa és el més antic.

- Els Valldemossa

- Coral de Valldemossa

- Escola Municipal de Valldemossa

- Festival Chopin de Valldemossa (cada diumenge d'agost) Va ser el primer Festival creat a l'estat espanyol (l'any 1930) i actualment és un dels més prestigiosos de tots quants es realitzen al món dedicats a aquest compositor.

- Revista Miramar, revista trimestral editada per l'Obra Cultural Balear. Té més de 20 anys i recull publicacions sobre estudis, actualitat i cultura de Valldemossa.

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.