Ubicació: 

La parròquia de Canillo viu bàsicament del turisme, però la ramaderia i l’agricultura també són fonts de riquesa importants. D’altra banda, els accessos a les pistes d’esquí de Soldeu, el Tarter i Canillo, ara incloses dins Grandvalira, el domini esquiable més gran dels Pirineus i la principal oferta d’activitats de neu del país, proveeixen una bona dinamització econòmica reforçada amb un important sistema hoteler.

A l’estiu, Grandvalira ofereix activitats com ara el golf (a Soldeu) en les cotes més altes de tot Europa, a 2.057 m d’altitud. D’altra banda, al centre de Canillo i al peu d’aquesta estació d’esquí hi ha el Palau de Gel, que funciona tot l’any amb diferents activitats que es poden fer sobre pista de gel, disposa també d’una piscina climatitzada, entre altres espais.

Per a més informació: www.grandvalira.com i http://www.palaudegel.ad/

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí