La Secció de Caminades del Camí la integren persones o entitats voluntàries de cada comarca que organitzen un mínim d'una caminada a l'any al seu tram.
El conjunt de caminades que organitzen l'associació PAS-Amics del Camí i l'Associació Cívica El Camí al País Valencià configuren el calendari anual de caminades anual del Camí.
També repassen periòdicament els senyals del seu tram del Camí.

Tothom es pot apuntar a la Secció de Caminades de la seva comarca o crear-la.
Som grups oberts a tots i totes. Només calen ganes de conèixer el país, fent amics i aprenent a estimar la terra de la mà de la seua gent :)

Els socis de les associacions del Camí tenen la inscripció gratuïta. Consulteu-les per a més detalls:
Associació PAS-Amics del Camí
Associació Cívica El Camí al País Valencià

LES CAMINADES

Les caminades són rutes senderistes d’entre 6 i 22 km que segueixen una etapa del Camí. Generalment són lineals i duren un dia, si bé també poden ser de dos dies o més.
La dificultat va des de molt fàcil a molt exigent. Comprova sempre si l’excursió és indicada per a tu. Què significa cada nivell de dificultat?

Qualsevol persona o entitat pot proposar fer una caminada, per la qual rebrà l’assessorament i suport d’El Camí.

Per les caminades del País Valencià:

Apunteu-vos al formulari de sota.

La llengua vehicular és el català, però el nostre Grup és ben obert i per això és integrat per gent de tots els orígens i llengües.

Sovint s’inclouen visites culturals.

Són gratuïtes pels socis i tenen un cost d'inscripció d'uns 10 euros/dia per la resta, que inclou organització, guiatge i assegurança.

També organitzem un aplec anual.

Aprofitem les excursions per xarrar, cantar, fer música i deixar les nostres impressions en el Llibre de la Comarca, que custodien els vetlladors.

Anunciem les excursions per llista de correus, xarxes socials i pel web d’El Camí a l’apartat d’activitats. Per compartir fotos i experiències hi ha el blog d'El Camí.

Al calendari podeu consultar totes les excursions, tant previstes com passades. Ens ajudeu a fer excursions millors quan contesteu l'enquesta semestral de participació.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí