"Vidabona, Núria i Montgrony: camí de plenitud" és la setena guia editada del Camí. 

Aquest itinerari d’alta bellesa que integra natura, paisatges, mites, cultura i història del Ripollès, està concebut com a ruta de senderisme cultural que inclou, alhora, una dimensió de caràcter iniciàtic que simbolitza el camí a la plenitud com a metàfora del camí de la vida. 

Boscos i rieres, cims i fondalades, romànic i gastronomia ens captiven en un dels camins més singulars del país que enllaça tres mites tan inspiradors i transformadors com són la plenitud (Vidabona), la fertilitat (Núria) i el nodriment (Montgrony). 

En aquesta guia sʼhi descriuen els diferents elements paisatgístics, culturals i simbòlics de cada etapa del camí de plenitud. Sʼhi recullen també propostes de pràctiques i textos que connecten els diversos elements paisatgístics i al·legòrics de la ruta amb la intenció dʼinspirar aquest viatge des del cor del Ripollès a l’interior de cada caminant.

El Camí sencer, en si mateix, pot tenir també aquesta dimensió iniciàtica com a poble.

177 pàgines
format: 13,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-84-09-45040-4
Demaneu-la a: elpas@elcami.org

Preu: 12 € (despeses d'enviament a part)

A partir de 25 guies, 50% de descompte. A partir 40 guies, 75% de descompte.

També pots adquirir la resta de les 6 guies editades del Camí (13 comarques) a un preu super-reduït! (6 x 2!)
Les guies recullen el patrimoni cultural, artístic, arquitectònic, històric, gastronòic, social, festes populars, personatges destacats,... amb la participació de persones i entitats de cada població.
Mira'n una mostra i demana-les aquí: col·lecció de guies

FULLETÓ RESUM del tram (PDF)

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí