El passat cap de setmana 11 i 12 de febrer vàrem descobrir dues etapes de la Marina Baixa,  Orxeta-Relleu del tram Marina Baixa l'Alacantí  i Benidorm- La Vila Joiosa,  del tram Marina, vàrem aprendre algunes històries dels pobles contades per la gent  de cada poble. També vàrem descobrir alguns racons com el pantà de Relleu, embemàtic per la seua importància històrica,  el qual vàrem trobar en un moment únic, ja que el vàrem poder veure ple. A la Vila vàrem escoltar moltes històries de mà de Jaume Vaello i algunes persones que es van oferir a contar-nos  el que sabien. En arribar el moment de dinar vàrem segellar les etapes al seus respectius carnets d'El Camí.

Podeu veure les fotografies a la galeria de fotografies de la pàgina d'El Camí, i al blog d'el Camí,  i compartir la vivència al grup de facebook del grup de Caminants.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí