Trens

L'estació de tren Adif Girona Costa Brava és al bell mig de la ciutat, amb connexions regionals, nacionals i internacionals. A part de la línia convencional l'estació de tren de Girona forma part també de la línia d'Alta Velocitat Madrid–Saragossa-Barcelona–frontera francesa, un dels principals eixos de comunicació de l'estat espanyol amb Europa.

A l'estació hi podeu trobar consignes per deixar-hi les maletes. Les consignes es troben a la plataforma de l'AVE, i estan obertes a tots aquells usuaris que les vulguin fer servir (no necessàriament han de ser usuaris del tren). L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 7 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 21 h.

Per a més informació:

Autobusos

Estació d'autobusos de Girona

Al costat de l'estació de trens hi ha l'estació d'autobusos de Girona i ofereix destinacions urbanes, regionals, nacionals i internacionals. Plaça d’Espanya - 17002 Girona - Telèfon: 972 201 591

Eurolines: línies internacionals entre Girona, Europa i el Marroc

Bus urbà

Girona disposa de 10 línies d'autobusos urbans que permeten als seus visitants desplaçar-se per tots els seus barris amb facilitat. Es poden adquirir bitllets senzills o targetes multiviatge a l'interior de l'autobús, en el moment de pujar.

www.girona.cat/bus

Lloguer d'autocars

A l’estació d’autobusos es poden llogar automòbils per a grups nombrosos.
www.sarfa.es
www.ampsa.es
www.sarbus.com

 

Enllaços d'interès

">

Galería de Fotos

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí