El Grup de CAMInants és la figura de dinamització d'el Camí, on hi ha  les persones i entitats més actives i dinàmiques, aquelles que ens movem perquè el Camí siga un projecte de vertebració social i de coneixement del territori viu i ferm.

 Durant el curs passat 2015-2016 vam establir  a partir de l'experiència de les caminades les bases del bon funcionament del grup, pel que fa a l'organització de les caminades, que hi haja  el  màxim d'informació clara, amb   l'establiment de les fitxes de les caminades, així com l'organització de les inscripcions de les persones participants. Una vegada acabada la caminada  l'organització de les cròniques i les fotografies. Així com tot el que fa a la transmissió de la informació per correu electrònic, formació dels grups comarcals de whats app i la creació del grup de facebook del grup de Caminats.

Durant el curs 2016-2017 hem fet molt de Camí, hem passat per moltes comarques des del Baix Vinalopó fins al Priorat. Ací teniu un resum de les poblacions per les quals hem passat : la Foia, Elx,(Baix Vinalopó), Novelda, Monòver,( El Vinalopó Mitjà), Mutxamel, Sant Joan, Alacant,(l' Alacantí), Orxeta, Relleu, Benidorm, la Vila Joiosa,(la Marina Baixa), Xàbia, Teulada, Poble Nou de Benitatxell, Jesús Pobre, Gata de Gorgos,( Marina Alta). Alcoi, ( l'Alcoià), Cocentaina (Comtat), Bocairent , (La  Valld'Albaida),  Genovés, Xàtiva( la Costera), l'Alcúdia, Algemesí( Ribera Alta), Sueca, Cullera,( Ribera Baixa), València, Cabanyal, Alboraia,(l'Horta Nord),  Sagunt, Faura( Camp de Morvedre),Benifairó de les Vall, Quart, Quartell, Benavites(la Vall de Segó) Almenara, Xilxes(Plana Baixa Castelló de la Plana,Borriol, Sant Joan de Moró, (Plana Alta) L'Alcora (l'Alcalatén), Albocàsser, Tírig, Catí (L'Alt Maestrat), Cinctorres, Forcall, ( Els Ports)Sant Mateu, Salzadella, ( Baix Maestrat)  Povoleda,Escaladei, Morera de Montsant, ( Priorat).

Per al curs vinent estem preparant noves etapes, us esperem!!

 

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí