El projecte El Camí va estar reconegut l'any 2017 amb el XVIII Premi Vicent Ventura, instaurat per la Universitat de València el 1998 per a honorar la memòria del periodista, polític i lluitador cívic mort el mateix any. El premi, que consisteix en una escultura de Sebastià Miralles, es va lliurar el 25 d’abril,a l’Aula Magna del Centre Cultural la Nau de la Universitat de València.

El jurat i organitzadors és format per la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló, CCOO, STEPV, UGT, Unió de Llauradors i Ramaders i Unió de Periodistes Valencians.

Aquest premi és de tots i cadascun d'aquells i aquelles que en algun moment d'aquests més de deu anys de trajectòria heu posat el vostre granet de sorra perquè El Camí fos una realitat i avui en dia s'hagi convertit en la ruta de senderisme cultural que uneix totes les terres de parla catalana sota una marca comuna i, com el nostre lema ens indica, ens permet conèixer la terra per estimar-la!

Aquí podeu llegir la notícia de la Universitat de València

Moltes gràcies per haver-ho fet possible!

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí