El passat diumenge 28 de novembre de 2021 es va dur a terme una caminada formativa per aprendre a marcar El Camí a les terres de l'Empordà. Concretament, el punt de trobada del grup va ser a Torroella de Montgrí, a les 10h del matí. Un cop explicats els criteris de senyalització, les persones que hi van participar van començar la pràctica de pintar les marques d'El Camí damunt diferents suports, tot seguint el recorregut del tram, i també col·locant-hi plaquetes.

L'activitat es va anar allargant fins a mig matí, i per sort un sol ben formós ens va acompanyar tota la jornada. Va anar molt bé i l'entesa entre les participants va generar les ganes de poder consolidar un grup de caminants - vetlladors.

En el marc del Grup de Caminants, els voluntaris participen en repassar els senyals del tram del seu municipi o comarca un cop l'any i organitzar alguna caminada oberta amb el suport del PAS, així com participar en les que s'organitzin en altres comarques.

Les activitats de senyalització són activitats obertes al públic en general. Tothom que tingui ganes de col·laborar en mantenir ben senyalitzada la ruta d' El Camí dels Països Catalans hi pot participar. 

Accedeix a l'àlbum de fotografies aquí

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.