Ubicació: 

La Unió Pro-turisme d’Escaldes-Engordany es va crear el 1955. Els impulsors expliquen que un grup de veïns del poble es van reunir per crear l’entitat, motivats per l’objectiu de fomentar el turisme local. Les accions que es varen realitzar en un primer moment van ser l’edició de díptics sobre el poble i la col·locació de cartells per remarcar les belleses i riqueses del paisatge, les aigües termals i el bon servei hoteler i comercial.

Actualment la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany continua portant a terme la tasca d’informació al turista des de l’oficina creada amb aquesta finalitat a la plaça Coprínceps. La caseta original es va construir l’any 1960. Des de final de la dècada dels 60 l’entitat organitza activitats , lúdiques i tradicionals que tenen com a objectiu la revitalització de les festes populars. S’encarreguen de realitzar activitats com la Cavalcada de reis, Carnestoltes, la festa del Tres Tombs, la festa de Sant Miquel d’Engolasters, l’elecció de la Pubilla i l’Hereu, Sant Joan, la Festa Major de la parròquia i l’aplec de St. Romà dels Vilars.

Text: Comú Escaldes-Engordany

Fotografia: Pep Quesada

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí