Seu Rock

Dilluns, 26 setembre, 2011
Ubicació: 
Font: 
Auror - Santi Miarnau i Mitjana

ENS VEIEM AL SEU ROCK!

Durant l´estiu del 1982, en Josep Maria Carrasco, conegut per Lemmy, corria pels passadissos de l´Ajuntament de la Seu  ,per aconseguir montar un concert amb grups de la zona, la Seu i Andorra. Se´n va fotre un fart, encara s´esvera ara quant m´ho explica.

FLIPS SC, MONK´S i NECRONOMICÓN de la Seu i els FOKILLOKIS 2002 d´Andorra, van ser les estrelles de la nit, amb aquell primer Seu Rock, al poliesportiu de la Seu, que seria el tret de sortida a aquest esdeveniment juvenil que ha arribat fins als nostres dies.

Del ´82 fins al ´86, al poliesportiu, davant les antigues pistes de tenis, o al càmping de “la Pista”. Al ´87 i ´88 s´havia deixat de fer, el públic era escàs, i per fi , al ´89 la tornada, en aquest cas al pati de l´Institut Joan Brudieu, i amb el que jo considero que va ser una gran idea fer-ho just el divendres de la Festa Major. Era una bona manera de començar amb bon peu la festa més esperada de l´any i la presència de públic estava garantida.

Recordo que al ´93, juntament amb el company Pep Rocasalvas, vam pujar totes les , bandes de la Seu a la ràdio, una cada setmana, d´aquesta manera els nostres micros van ser altaveu de la cultura musical que naixia i els ajudàvem a fer-se grans.

Hi han toca´t centenars de bandes, algunes tan sols en una o dos edicions, altres durant , anys, assajant mesos i mesos en els seus locals a la nit, després de la feina, en molts casos amb instruments deixats o de tercera o cuarta mà, amb més o menys habilitats, però això sí, deixant lo millor d´ells damunt les taules.

Tots tenim companys o amics que han format part d´alguna d´aquestes bandes, tots recordem grups, que no anomenarem per falta d´espai , i per no deixar algú al tinter.

Cada agost, torna la Festa Major, i amb ella la millor nit, sense lloc a dubtes, la del Seu Rock, a l´esplanada de les “rulots”, amb versions de bandes conegudes i també amb temes propis.

Cervesa en mà. Ens veiem per allà!