Ubicació: 

La seva petita església posseeix una sola nau i un absis semicircular; presenta l’estructura romànica dels segles XI al XIII. Les parts més antigues són l’absis i una petita part oriental de la nau. Els murs de la resta de la nau corresponen a un període posterior, van ser força restaurats junt amb les capelles laterals durant els segles XVII i XVIII.
A la façana principal es troba una portalada dels segles XVII i XVIII, un arc amb les dovelles ben tallades, sobre aquesta façana s’alça un campanar de cadireta format per tres pilastres, cobertes per una teulada a dues aigües. Els murs estan construïts amb grans pedres ben tallades, que contrasten amb els de les parts més antigues de l’absis i la nau que estan tallats més petits i irregulars.

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí