Ubicació: 

El Bassegoda és el cim altempordanès més emblemàtic.

Es troba situat a l'Alta Garrotxa i té una gran tradició excursionista.

Amb els seus 1.373 metres presenta una gran diversitat de boscos als seus vessants: alzinars, rouredes, fagedes i boscos de ribera (vernedes, salzedes, etc). Els seus rierols i rieres són plens de vida i han estat tradicionalment un punt de pesca molt valorat.

El patrimoni cultural arquitectònic és molt remarcable perquè, tot i l'abandonament actual, la zona va viure una època molt pròspera amb les explotacions carboneres. En proven la seva existència els innombrables masos i poblets dels segles XVIII i XIX. Les ermites romàniques de muntanya presenten una bellesa extraordinària i una de les densitats més altes de les contrades.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí