Ubicació: 

Òmnium cultural és una entitat amb més de 50 anys d’historia al servei de la llengua, la cultura i el país.  Compta amb 30 seus territorials, una d’elles és la de l’Alt Urgell.

 

La tasca d’Òmnium es centra en impulsar projectes que afavoreixin la llengua, la cultura, l’educació i la cohesió social. 

Les activitats més importants que organitza l'entita són: La nit de Santa Llúcia, els Premits d'Honor de les Lletres Catalanes, els Premis Sambori, el dia de Sant Jordi, la Flama del Canigó o la tasca de coordinació Somescola.

D'aquestes activitats Òmnium Alt Urgell organitza períodicament els premis Sambori, la diada de Sant Jordi, la flama del Canigó i les tasques de Somescola

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí