Nassos vermells a Sant Esteve de Palautordera

Dimarts, 27 juliol, 2021
Font: 
Circ Cric, Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, Naturalocal

A Sant Esteve de Palautordera, a poca distància del camp de futbol, just a la riba del riu la Tordera, hi ha permanentment instal·lat el Circ Cric, una companyia de circ fundada l'any 1981 per Jaume Mateu, més conegut amb el nom de Tortell Poltrona.

La seu i base d’operacions del circ és un punt neuràlgic de creacions i produccions des de 1995 en ple parc natural del Montseny. Muntanya de seny i de rauxa, on s’apleguen boscos, rierols, cases, sargantanes, carpes i artistes sota un cel de colors on s’hi veuen els estels i es fa volar la imaginació. Són moltes les persones, entitats i grups de la comarca dedicats a les arts escèniques al voltant de la muntanya.

Entre els mesos d’abril i juliol, el Circ Cric celebra anualment el seu festival amb una gran varietat d’espectacles del món del circ, la música, les titelles, el teatre i els pallassos, amb una programació escènica i musical que reflecteix l’experimentació entre les formes clàssiques i modernes amb el circ com a eix central.

Una altra gran proposta consolidada és el festival internacional de pallasses, organitzat pel Circ Cric i l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera. Un festival que potencia la comicitat amb una mirada femenina i que s’ha convertit en una cita anual de referència per a les pallasses d’arreu del món, oferint espectacles de gran qualitat artística  tant a la carpa del Circ com a diferents espais i indrets del municipi.

El somriure és l’element present al Circ quan reb la visita d’escoles. El joc i l’aprenentatge es fusionen en una màgia alquímica que combina el circ i la natura fent participar als nois i noies de l’esperit i la màgia del circ.

Hi podeu arribar tant en cotxe com utilitzant el transport públic. Si trieu la segona opció heu de baixar a l'estació de renfe de Palautordera i des de l’estació amb els autobusos de l’empresa Sagalés apropar-vos fins a la rotonda de Sant Esteve de Palautordera, i en cinc minuts de passejada arribareu al Circ Cric.

Deixeu-vos endur per la màgica companyia dels pallassos i les pallasses, rumb al món de l'imaginari, on el temps i l'espai es converteixen en joc, proximitat i amor.