Ubicació: 

Museus

El Museu Yanikun - Sa Font Fresca acull una part de l´obra pictòrica del pintor Norman Yanikun, un dels integrants del grup artístic es Deu des Teix, que va viure a Deià fins el 1988, any de la seva mort.
Obert diumenges, de 16 a 19,30 h.

Anfiteatre Joan Mas, on es celebren tot tipus d’activitats a la fresca.

Museu Parroquial, situat al costat de l'esglèsia que corona el Puig, el museu conserva les obres d'art i objectes devocionals que han estat donats al temple al llarg de la seva història.
Obert Dissabtes, de 9 a 19 h. Tel. 630 015 574

Son Marroig (Museu de l'Arxiduc Lluis Salvador) -- En la possessió de Son Marroig, situada al costat del monestir de Miramar, fou creat l'any 1929 per Antoni Ribas Prats. El museu conté records de l'estada de l'Arxiduc Lluís Salvador, així com pintures de Joan Bauçà, Joaquim Mir i el propi Ribas. Completa la col·lecció una mostra de ceràmica fenícia, grega i romana, així com plats hispano-àrabs
Obert de Dilluns a Dissabte, de 9,30 a 18 h. (Hivern) o de 9,30 a 20 h. (Estiu). Tancat els Diumenges.

Museu Arqueològic Es Clot, fundat l'any 1962 pel pintor i arqueòleg americà William Waldren, en aquest museu es concentren les troballes de diversos jaciments de la zona, especialment el de Muleta (Sòller), amb les primeres restes de Myotragus que es trobaren associades a restes humanes, i el de Son Ferrandell-Olesa. Les troballes que aquí s'exposen foren el motiu de la celebració, en 1980 i 1982, de dues conferències internacionals sobre la prehistòria a la Mediterrània occidental.

Obert Dimarts, Dijous i Divendres, de 15 a 18 h. (Juny-Septembre, de 16 a 19 h.)
Visites especials i grups, truqueu al Tel. 971 639 001.

Ca n'Alluny, casa de Robert Graves.
Horari: De Dilluns a Divendres, de 10 a 16,20 h.
Carretera Deià-Sóller s/n, el telèfon 971636185
Robert Graves va viure a Deià, a Ca n'Alluny, casa que va construir i on visqué des de 1929 fins a la seva mort, al 1985. La casa manté l'aspecte i l'atmosfera originals, tal i com estava quan Robert Graves l'habitava.
Dissabtes de 10.00 a 13.00 h. Diumenge tancat.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí