El Museu del Tabac és un edifici emblemàtic de principi del segle xx, on es trobava l’antiga fàbrica de tabacs Reig de Sant Julià de Lòria que va funcionar del 1909 fins al 1957.

A través d’un sistema multimèdia, el visitant és guiat per un recorregut de la fàbrica en el qual s’expliquen els diferents processos de treball amb el tabac, la manufactura dels productes i la seva comercialització.

 ,

L’adequació de l’antiga fàbrica Reig en Museu, significa la creació d’un espai per a la memòria històrica del país i d’un centre documental i de referència per a tothom que vulgui conèixer tot allò referent al tabac al camp, a l’assecador, a la fàbrica i al comerç amb relació a la història recent i la cultura andorranes.

 ,

El Museu compta amb dos espais reservats per a l’organització d’activitats i exposicions temporals que actuen com a motor de dinamització del Museu.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí