Temàtica: 

Abans d’arribar a Aixovall, a mà esquerra, ens trobem la via ferrada del Tossal Gran. És una via ferrada suau, encara que amb un parell de passos una mica més complicats. La via comença ran del riu Valira que mica en mica, a mida que s’agafa alçada es veu amb més perspectiva. En un punt determinat, gairebé a dalt de la via, es pot decidir l’itinerari difícil (el de la dreta) o el fàcil (el de l’esquerra)

El mirador del Bosc de la Rabassa el trobem al camp de neu de la Rabassa. Des d’allà es pot gaudir de les vistes excepcionals tant del bosc i de les valls fondes de Sant Julià de Lòria i Os de Civís, com de les muntanyes més altes d’Andorra i del Pallars.

Hi ha quatre itineraris d’ecoturisme: el camí del Llenyataire, el camí del Mestre d’Obres, el camí del Blat i el camí del Pastor. Aquests permeten apreciar el ric patrimoni natural, descobrir espècies autòctones i poder apreciar una gran varietat de paisatge. A la vegada, al llarg dels recorreguts, es descobreixen alguns aspectes dels oficis que es practicaven antigament a la zona.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí