Ubicació: 

 ,

A Benassal trobem un bon ventall d’associacions de tot tipus: cíviques, culturals, musicals, taurines i esportives. Entre les més actives podem esmentar La Fundació Carles Salvador, el Grup de Recuperació de la Memòria , Segle xx, el Club de Muntanya, l’Associació de Dones, l’Associació , ,Eqüestre la Dula,  ,la Banda de Música Font d’en Segures, l’Unió ,Esportiva i un llarg etcètera.També hi ha una publicació local , ,trimestral:. Aigua Clara, que publica l’associació cultural del mateix nom.

Entre els darrers moviments socials, tot i que han perdut força amb el temps perquè van sorgir com a protestes puntuals, podem anomenar la Plataforma contra la Presó d’Albocàsser (2003) i Maestrat Viu (2006), contra les mines de la lloma del Saulonar, la Solana i el Burgal.

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí