Ubicació: 

L'associació cultural "la Greda independentista i col·lectiva de la Garrotxa", neix a finals de 2007 fruit de la inquietud de diferents persones i col·lectius socials per crear una eina de dinamització social, promoció de la cultura popular i de treball cap a l'emancipació nacional.

La Greda s'implantà amb força a la comarca, prenent el relleu del Casal Independentista de la Garrotxa en actes fermament consolidats com la calçotada popular de la Garrotxa (que els darrers anys s'ha fet al poble de Santa Pau), creant-ne de nous com el Carnestoltes al carrer: brutes, tous i pocasoltes (amb molt bona acolida popular), i col·laborant activament en les festes del Tura (tancada d'ànecs, campionat de truc, etc).

A més amb l'obertura de l'Ateneu Popular 217, la Greda ha consolidat el seu projecte de dinamització social a la comarca, col·laborant amb cooperatives de consumidors, promovent assemblees de productors agroecològics, establint vincles amb Guifi.net, amb l'associació pels drets del poble Amazic a Catalunya (cada any celebrem a Olot una diada d'agermanament Català-Amazic) amb l'associació de veïns del Nucli Antic (la greda és responsable de fer ballar el gegant del nucli antic), i col·laborant amb moltes altres associacions i entitats comarcals (joves d'Argelaguer, comissió de festes de Riudaura, etc).

En el marc nacional, la Greda ha fet una campanya ferma pel en els referèndums sobre la independència que han tingut lloc a tota la comarca al llarg del 2009 / 2010.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí