Ubicació: 

L’Associació

Què és la GCIB? L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears és un espai d’encontre i de reflexió, així com una plataforma de representació pels gestors culturals a les Illes Balears. Actualment forma part de la Federació Estatal de Gestió Cultural i té signat un conveni amb l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya.

Qui la conforma? Professionals reconeguts de l’àmbit de la gestió cultural que formen part d’entitats públiques, privades i d’institucions dels diferents àmbits de la cultura.

Què pretén?

• Consolidar la figura professional del gestor cultural

• Assolir el reconeixement de la professió per part de les administracions públiques i entitats oficials.

• Afavorir un espai per l’intercanvi d’informació, idees, experiències, així com la formació permanent dels seus membres.

• Promoure el debat i la reflexió sobre temes d’interès col·lectiu en el camp de les polítiques i la gestió cultural

• Esdevenir un òrgan d’interlocució amb les institucions públiques i privades de l’àmbit de la gestió cultural

• Vincular l’associació a altres propostes del mateix àmbit

Per què fer-se soci? Els socis de GCIB tenen els següents avantatges:

• Borsa de treball

• Activitats de formació

• Recursos d’informació a la web

• Descomptes i avantatges en activitats i equipaments culturals

• Gaudir del conveni establert amb l’associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya

• Rebre el butlletí electrònic amb informació sobre temes de gestió cultural, beques, noticies, recursos etc.

• Entrada reduïda a: Museus i Fundacions Museu de Mallorca [web] Museu de Menorca [web] Museu d’Eivissa Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca [web] Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma [web] Teatres Fundació Teatre Principal [web] Teatre Municipal de Palma i Teatre Xesc Forteza [web] Teatre del Mar i promocions estrenes Fundació Teatre del Mar [web]

• Formació.

Descomptes en formació especialitzada en les matrícules de:

Jornades d’Interacció (Diputació de Barcelona)

Descomptes en postgraus de gestió cultural de la UIB

Descomptes als congressos i cursos de formació organitzat des de la Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales.

Descomptes en postgraus en gestió escènica 30% de descompte al Centre de Recursos de Creació contemporània Quarter D’intendència (cursos, tallers, lloguer d’espais)

Els socis de la GCIB tindràn els mateixos avantatges gaudits pels socis de la resta d’associacions que conformen la Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales, així disposeu de descomptes en tots els cursos, seminaris, jornades i altres esdeveniments on tinguin avantatges els propis membres, organitzats per part de: Asociación de Gestores Culturales de Andalucía (GECA) Profesionales de la Cultura en Aragón (PROCURA) Asociación Regional de Técnicos de Cultura de Castilla-La Mancha (ARTEC) Asociación de Gestores Culturales de Extremadura (AGCEX) Asociación de Gestores y Técnicos de la Comunidad de Madrid (AGETEC) Asociación de Profesionales de la Gestión Cultural en Navarra Associació de Gestors i Gestores Culturals Culturals del País Valencià (AGCPV) Asociación Española de Gestores de Patrimonio Cultural (AEGPC)

• Bosses de viatges per a formació

Per poder gaudir de totes aquestes avantatges es imprescindible la presentació del carnet d’associat prèvia identificació amb el DNI

Com formar part? Per fer-se soci de la GCIB s’ha d’haver cursat una formació reglada dins l’àmbit de la gestió cultural, o bé tenir una experiència prou consolidada en aquest camp (experiència mínima de dos anys). Per donar cabuda a gent jove serà suficient l’aval de qualque membre de l’associació.

 ,Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

C/. Corderia, 15 baixos 07002 Palma de Mallorca

Tel. 971 71 87 66

info@gestorsculturalsib.org

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí