Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

Dilluns, 30 octubre, 2017
Text publicat per: 

El Festival internacional de Blues de Cerdanyola se celebra cada dos anys durant el mes d'octubre a Cerdanyola del Vallès. Compta amb actuacions i activitats relacionades amb el món del blues i ha posicionat Cerdanyola en l'àmbit cultural d'una manera significativa. El Festival va néixer l'any 1987 -el primer de tot l'estat-, i ha anat creixent al llarg dels anys. Habitualment compta amb la col·laboració d'entitats com l'Ajuntament de Cerdanyola, Cerdanyola Radio, l'Associació d'Amics del Blues de Cerdanyola i el finançament de la Caixa de Sabadell.

Es tracta actualment d'un festival referent a nivell estatat dins del gènere del blues, i hi han desfilat personatges de renom tant nacionals com internacionals, omplint els carrers i equipacions culturals de música de qualitat al llarg d'entre una setmana i deu dies. A més dels concerts, la proposta inclou activitats com conferències, masters class, exposicions o xerrades.

Una de les activitats que més ha triomfat durant anys ha estat la Barbacue and Blues, tota una jornada de música a l’aire lliure, que en la darrera edició s’ha replantejat com La Gran Nit del Blues, amb el mateix format però traslladada al vespre-nit, i en la qual es concentren els caps de cartell del festival. 

 

Foto CCKippelboy