El Festival internacional de Blues de Cerdanyola se celebra cada dos anys durant el mes d'octubre a Cerdanyola del Vallès. Compta amb actuacions i activitats relacionades amb el món del blues i ha posicionat Cerdanyola en l'àmbit cultural d'una manera significativa. El Festival va néixer l'any 1987 -el primer de tot l'estat-, i ha anat creixent al llarg dels anys. Habitualment compta amb la col·laboració d'entitats com l'Ajuntament de Cerdanyola, Cerdanyola Radio, l'Associació d'Amics del Blues de Cerdanyola i el finançament de la Caixa de Sabadell.

Es tracta actualment d'un festival referent a nivell estatat dins del gènere del blues, i hi han desfilat personatges de renom tant nacionals com internacionals, omplint els carrers i equipacions culturals de música de qualitat al llarg d'entre una setmana i deu dies. A més dels concerts, la proposta inclou activitats com conferències, masters class, exposicions o xerrades.

Una de les activitats que més ha triomfat durant anys ha estat la Barbacue and Blues, tota una jornada de música a l’aire lliure, que en la darrera edició s’ha replantejat com La Gran Nit del Blues, amb el mateix format però traslladada al vespre-nit, i en la qual es concentren els caps de cartell del festival. 

 

Foto CCKippelboy

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí